Η προσέγγιση μας

Δημιουργούμε προσαρμοσμένα προγράμματα affiliate marketing (θυγατρικών) που ευθυγραμμίζονται με τους στόχους του πελάτη μας και διασφαλίζουμε ότι πάντα επιτυγχάνουμε τις καλύτερες επιδόσεις.

1. Reach (Φθάνω)

Μοναδικές συνεργασίες με σημαντικούς εκδότες μας επιτρέπουν να προσφέρουμε αποτελέσματα κλίμακας, αλλά με σαφή εστίαση στην ποιότητα και την αξία.

2. Results (Αποτελέσματα)

Τα δεδομένα και οι πληροφορίες είναι στο επίκεντρο όλων των αποφάσεών μας. Για να κατανοήσουμε πραγματικά τα δεδομένα, αναλύουμε συνεχώς τα αποτελέσματα των επιδόσεων και των εκστρατειών, χρησιμοποιώντας τα ειδικά εργαλεία ανάλυσης που έχουμε στη διάθεσή μας για να αποδώσουμε αξία και να ενημερώσουμε τις στρατηγικές μας.

3. Strategy (Στρατηγική)

Παρέχουμε συνεργατικές στρατηγικές που επιτυγχάνουν τους στόχους απόδοσης των πελατών μας και οδηγούν σε συνεχή καινοτομία στον τομέα των affiliate (θυγατρικών).

4. Technology (Τεχνολογία)

Με ένα παγκόσμιο δίκτυο πρακτορείων affiliate (θυγατρικών) και σχέσεις με πολλές τεχνολογίες affiliate , οι πελάτες μας έχουν πρόσβαση σε δοκιμές beta και συνεχείς καινοτομίες στον τομέα τους.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.


Τι από τα παρακάτω σας ενδιαφέρει;Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα επικοινωνίας συμφωνείτε με την αποθήκευση και διαχείριση των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Στην B2B Digital Clusters δεσμευόμαστε να προστατεύουμε το απόρρητο σας, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.