Εκπαιδεύσεις

Η διαδικασία του ψηφιακού μετασχηματισμού είναι μια εσωτερική διαδικασία που εμπλέκει όλα τα τμήματα της εταιρείας και όλους τους ανθρώπους της. Είναι ένας αέρας ανανέωσης που θα βοηθήσει τόσο σε επίπεδο αναβάθμισης δεξιοτήτων, όσο και ψυχολογικά τους εργαζόμενους να γίνουν πιο αποτελεσματικοί.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γίνει μια σειρά εκπαιδεύσεων, που θα μεταμορφώσει το ανθρώπινο δυναμικό σας σε μια σφιχτή δυνατή ομάδα που θα νιώθει αυτοπεποίθηση και θα έχει την ικανότητα να κυριαρχήσει στην αγορά.

Αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση όλων των εκπαιδεύσεων και βρίσκουμε για εσάς τον τρόπο να γίνουν με το χαμηλότερο κόστος και την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, μέσω της χρήσης ψηφιακών λύσεων. Για παράδειγμα video/μαθήματα, webinars, πλατφόρμες E-Learning κτλ.

Τι είδους εκπαιδεύσεις μπορεί να χρειαστείτε ?

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τα αμέτρητα πλεονεκτήματα που μας έφερε η τεχνολογία. Είναι αναμφισβήτητο ότι μας επιτρέπει να συνδέουμε, να εκτελούμε, να βελτιώνουμε και να αξιοποιούμε τους πόρους μας πέρα από αυτό που κάποτε φανταζόμασταν εφικτό.

Αλλά με τόσες πολλές εφαρμογές για να διαλέξετε, πώς ξέρετε ποιες από αυτές θα πρέπει να επιλέξετε; Λοιπόν, αυτό θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες σας, τους στόχους και την ψηφιακή στρατηγική που θα φτιάξουμε για εσάς. Στην συνέχεια θα σας προτείνουμε το καλύτερο εργαλείο για τις ανάγκες σας και θα σας εκπαιδεύσουμε στην χρήση του.

Δείτε παρακάτω μερικά παραδείγματα αναγκών για τα οποία υπάρχουν λύσεις που προσφέρει η τεχνολογία σήμερα.

Time Management

Η διαχείριση του χρόνου είναι ζωτικής σημασίας για την καθημερινή μας ζωή στο χώρο εργασίας, όπως επίσης η εξεύρεση και δημιουργία τρόπων για να διατηρήσουμε τους εργαζομένους σας ευτυχείς και παραγωγικούς. Έτσι, έχουμε συγκεντρώσει για εσάς δοκιμασμένες και αποτελεσματικές στρατηγικές διαχείρισης χρόνου, που εσείς και η ομάδα σας θα ενσωματώσετε στην καθημερινή σας επαγγελματική ζωή και θα απολαύσετε απτά οφέλη.

Όλες αυτές οι τεχνικές διαχείρισης χρόνου και έργου μπορούν να ενσωματωθούν στη φιλοσοφία ενός οργανισμού και να καθορίσουν τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζετε καθημερινές ρουτίνες εργασίας, ακόμη και τον τρόπο προγραμματισμού των συναντήσεων.

Project Management

Τι είναι το λογισμικό διαχείρισης έργων;
Είναι ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να σχεδιάσετε, να οργανώσετε και να διαχειριστείτε την εργασία της ομάδας σας από την αρχή μέχρι το τέλος. Το λογισμικό διαχείρισης έργων χρησιμεύει επίσης ως εργαλείο συνεργασίας. Μπορείτε να συντονίσετε τα καθήκοντα της ομάδας ώστε όλοι να γνωρίζουν ποιος κάνει τι. Μοιραστείτε σχόλια, αρχεία και ενημερώσεις. Αποκτήστε μια επισκόπηση της εργασίας, ώστε όλες οι ομάδες να αναλάβουν τα σωστά καθήκοντα την κατάλληλη στιγμή.

Διαχείριση Social Media

Είναι θετικό να έχετε παρουσία στα Social Media, αρκεί να το κάνετε σωστά για να μην είναι απλώς σπατάλη δυνάμεων. Υπάρχουν δύο τρόποι για να αντιμετωπίσετε αυτή την πρόκληση. Επιλέγετε έναν εξωτερικό συνεργάτη που γνωρίζει καλά το αντικείμενο ή μαθαίνεται όχι απλά να το κάνετε, αλλά να το κάνετε αποτελεσματικά.
Και στις δύο περιπτώσεις είμαστε εδώ. Εάν επιλέξετε την πρώτη θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τον καλύτερο συνεργάτη, εάν επιλέξετε την δεύτερη περίπτωση είμαστε εδώ για να σας εκπαιδεύσουμε στην χρήση ώστε να αποκομίσετε το maximum του οφέλους.

Shop Manager (Διαχείριση Website)

Οι ιστότοποι για τις επιχειρήσεις σήμερα, είναι δεδομένοι. Ωστόσο, πρέπει να αλλάξετε τη στάση που έχετε για τον ιστότοπό σας “τον δημιουργήσαμε και τον αφήσαμε να υπάρχει”. Οι ιστοχώροι σήμερα είναι πρακτικά ζωντανές οντότητες και χρειάζονται φροντίδα και ανανέωση.
Ο δικτυακός τόπος της εταιρείας σας πρέπει να είναι για τους πελάτες σας μια ενημερωτική και ψυχαγωγική εμπειρία και για εσάς ένα εργαλείο που συλλέγει δεδομένα, που οδηγούν στην πώληση.
Αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν γνωρίζετε να χρησιμοποιείτε σωστά την ιστοσελίδα σας και να αλληλεπιδράτε καθημερινά μαζί της.
Είμαστε εδώ για να σας δείξουμε πως.

Διαχείριση Ομάδας σε πλατφόρμα E-Learning

Οι πλατφόρμες E-Learning είναι ιστότοποι που έχουν όλο το εκπαιδευτικό υλικό της εταιρείας σας, χωρισμένο ανά θέση εργασίας, ώστε να είναι προσβάσιμο ανά πάσα στιγμή στο ανθρώπινο δυναμικό σας.
Οι πλατφόρμες E-Learning προσφέρουν σήμερα μοναδικές δυνατότητες σε θέματα εκπαίδευσης και δίνουν οριστική λύση στα προβλήματα του παρελθόντος. (Δείτε εδώ το σχετικό άρθρο)

Εάν επιλέξετε αυτή την λύση, σας παρέχουμε την απαραίτητη εκπαίδευση ώστε να επωφεληθείτε στο έπακρο από το μοναδικό αυτό εργαλείο.

Έχουμε βοηθήσει δεκάδες επιχειρήσεις να κάνουν το ψηφιακό βήμα και να επικρατήσουν έναντι του ανταγωνισμού. Ζητήστε να κλείσουμε μια συνάντηση για μια δωρεάν παρουσίαση και δείτε πως μπορεί η ψηφιοποίηση να συμβάλει στην ανάπτυξη της εταιρείας σας.

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.


Τι από τα παρακάτω σας ενδιαφέρει;Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμφωνείτε με την αποθήκευση και διαχείριση των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Στην B2B Digital Clusters δεσμευόμαστε να προστατεύουμε το απόρρητο σας, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.