Η προσέγγιση μας : ISAC™

1. Intelligence

B2B Strategy: Το πρώτο μας βήμα είναι να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα για να κατανοήσουμε την συγκεκριμένη επιχειρησιακή τακτική και την βασική επιχειρηματική πρόκληση που αντιμετωπίζετε. Στη συνέχεια, δημιουργούμε ένα λεπτομερές πορτρέτο του καταναλωτή σας και αναλύουμε την συμπεριφορά του σε σχέση με την επιχείρησή σας.

2. Strategy

Το επόμενο βήμα είναι να οικοδομήσουμε την πρωταρχική στρατηγική. Χρησιμοποιώντας ειδικούς καναλιών, ορίζουμε τα συγκεκριμένα μέσα, το περιεχόμενο και τις τακτικές. Στη συνέχεια, σχεδιάζουμε πώς και πότε τα επιλεγμένα μέσα μας θα συνεργαστούν για την επίτευξη των στόχων.

3. Attraction Net

Στο στάδιο της ενεργοποίησης του δικτύου προσέλκυσης πελατών, αποφασίζουμε για την τεχνολογία που θα χρησιμοποιήσουμε για να ενεργοποιήσουμε και να βελτιστοποιήσουμε την απόδοση και να προσλάβουμε τους ειδικούς τεχνολογίας για να το εφαρμόσουμε.

4.Continuity

Κάθε ενέργεια πρέπει να βελτιώνετε συνεχώς, χρησιμοποιώντας τις εξειδικευμένες γνώσεις και την παρακολούθηση του πλαισίου στο οποίο δραστηριοποιήστε. Σας ενημερώνουμε σε τακτική βάση παρέχοντας διορατικότητα στην προσαρμογή της στρατηγικής και συστάσεις στα επιμέρους βήματα, ώστε να διατηρείτε τις υψηλές σας επιδόσεις στο διηνεκές.

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.


Τι από τα παρακάτω σας ενδιαφέρει;Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμφωνείτε με την αποθήκευση και διαχείριση των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Στην B2B Digital Clusters δεσμευόμαστε να προστατεύουμε το απόρρητο σας, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.