Η προσέγγιση μας

Οι εκστρατείες lead generation δημιουργούν υψηλής ποιότητας πιθανούς πελάτες.

1. Quality (Ποιότητα)

Με γνώμονα την ποιότητα και τη διαφάνεια, συνεργαζόμαστε με παρόχους δεδομένων σε όλους τους τομείς, πράγμα που μας επιτρέπει να συνδυάσουμε διαφορετικά κανάλια lead generation για να προσφέρουμε τη μέγιστη δυνατή προσφορά στους πελάτες μας.

2. Optimised (Βελτιστοποιημένη)

Τα αποτελέσματα της καμπάνιας αναλύονται συνεχώς από την ομάδα μας χρησιμοποιώντας ειδικά εργαλεία ανάλυσης ώστε να μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε την ποιότητα και την αξία των πελατών σε όλη την καμπάνια.

3. Value (Αξία)

Οι στρατηγικές μας για την παραγωγή lead επικεντρώνονται στην παροχή μακροπρόθεσμης αξίας στους πελάτες μας. Κάθε οδηγός που δημιουργούμε για τους πελάτες μας παράγεται μέσω μιας προσεκτικά επιλεγμένης πηγής δεδομένων και στη συνέχεια επικυρώνεται για να μεγιστοποιήσει το lead generation.

4. Bespoke (Παραγγελία)

Η τεχνολογική προσέγγισή μας για την lead generation διασφαλίζει ότι οι καμπάνιες σχεδιάζονται γύρω από τις απαιτήσεις των πελατών. Θα ενσωματώσουμε ορισμένα εργαλεία επικύρωσης δεδομένων και θα οδηγήσουμε τις πλατφόρμες παράδοσης για να διασφαλίσουμε ότι κάθε lead θα παραδοθεί στους πελάτες μας την κατάλληλη στιγμή, στη σωστή θέση, με το σωστό κόστος.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.


Τι από τα παρακάτω σας ενδιαφέρει;Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα επικοινωνίας συμφωνείτε με την αποθήκευση και διαχείριση των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Στην B2B Digital Clusters δεσμευόμαστε να προστατεύουμε το απόρρητο σας, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.